Theaterschool De Zuiderlingen

Theaterlessen in Maastricht volg je bij De Zuiderlingen! Hier leer je acteren vanuit improvisatie, tekst en beweging. Wij bieden theaterlessen voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Onze professionele docenten nemen je mee en leren je alles wat je moet kunnen en weten om uiteindelijk te kunnen stralen op HET ZUIDERLINGEN THEATERFESTIVAL.

Bij ons kies je voor toneel- of musical lessen.

De toneelafdeling heeft 4 productiegroepen voor diegene die een grotere uitdaging aan kunnen en graag naar een echte voorstelling toe willen werken.

Als je naast het acteren ook nog graag zingt en danst, dan kom je bij de musicalafdeling helemaal tot je recht. Ook deze cursus werkt toe naar een spetterend optreden tijdens het festival.

De Zuiderlingen biedt ook een speciaal traject voor talenten die een professionele carrière nastreven. Op de Vooropleiding maak je kennis met de vakken die in het theatervakonderwijs gegeven worden. Zo ontdek je of zo'n opleiding wellicht iets voor jou zou kunnen zijn. De auditietraining richt zich speciaal op deelname aan de selecties voor het theatervakonderwijs.

Hou onze website in de gaten voor meer informatie!