Terug naar alle cursussen

Vooropleiding De Zuiderlingen

Toneel
16+

Ambieer jij een carrière in het theatervak? Dan is de Vooropleiding De Zuiderlingen dé plek om je te oriënteren op een theater vakopleiding.

De Vooropleiding De Zuiderlingen is ontwikkeld voor theatertalenten met uitzonderlijk veel potentieel en motivatie voor het vak. Onze docenten zijn geschoold in de Maastrichtse methode (Toneelacademie Maastricht) en/of hebben een bloeiende eigen theaterpraktijk.

Binnen onze talentschool kom je in aanraking met een waaier aan vakken die gegeven worden op diverse Nederlandse en Belgische theaters vakopleidingen.

Je krijgt inzicht in de opleidingen tot acteur, regisseur, theatermaker en theatraal performer. Ook krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten wat betreft fysiek bewustzijn en je vaardigheden op het gebied van beweging, stem, muzikaliteit en spel.

Als je de Vooropleiding De Zuiderlingen volgt, sla je de 0-ronde bij de auditie voor de Toneelacademie Maastricht over.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze intensieve cursus. Om toegelaten te worden tot de vooropleiding doe je eerst auditie. Aanmelden voor deze audities kan via je inschrijving hier

Als je je hebt ingeschreven via bovengenoemd formulier, stuur je tevens de volgende informatie naar [email protected]
Let op: bij een incomplete inschrijving kan je géén auditie doen!

Wij ontvangen graag van jou een duidelijke motivatiebrief waarin je je passie voor het theatervak kan toelichten en een korte cv met je persoonsgegevens en een overzicht van je opleiding en ervaring tot nog toe. Je bent minimaal in het bezit van een Havo/vwo opleiding tot en met het derde jaar of een MBO opleiding tot en met het tweede jaar of diploma VMBO TL.

De auditiedag voor het cursusjaar 2023-2024 is op zaterdag 17 juni.

Tijdstip: 10:00-16:00, locatie: Herbenusstraat 89, Maastricht.


Docent: Diverse professionals uit het vak

Leeftijd: 16+

Zaterdag 16-09-2023 t/m 13-04-2024: 10:00-16:15.
Prijs: €750,-

L1 maakte een reportage over onze Vooropleiding. Kijk het hier terug


Prijs
€750,-

Locatie
Herbenusstraat 89, Maastricht

Lokaal
Nog niet bekend

Aanmelden