Praktische informatie

Proeflessen

Hoe enthousiast je ook bent over toneelspelen of musical, het is fijn om eenmalig een proefles te volgen om een beeld te krijgen van de les, de groep, de sfeer en de aanpak. Je hoeft je dus niet meteen in te schrijven voor een volledige cursus, maar je mag ook eerst vrijblijvend een kijkje komen nemen. Maak eerst een afspraak voor een proefles via Info@theaterschool-dezuiderlingen.nl. Onze gediplomeerde docenten zullen jouw theater gevoel vast nog verder aanwakkeren.

Inschrijven

Als je een cursus hebt uitgekozen, ben je natuurlijk van harte welkom om je online in te schrijven. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Mocht de cursus onverhoopt vol zitten, dan kom je op een wachtlijst. Als de wachtlijst lang genoeg is, richten we een nieuwe groep in.

Locatie

De lesgroepen van zowel de musical als de toneelafdeling vinden plaats op de locatie aan de Herbenusstraat 89 in Maastricht. De productiegroep Large is welkom op Het Radium (Lage frontweg). Zij repeteren in de repetitieruimte van Toneelgroep Maastricht.