Toneel

Droom jij ervan om voor een publiek te staan? Als jezelf of als personage? Bij De Zuiderlingen stomen we jou klaar om vol zelfvertrouwen op de planken te staan. Binnen onze lesgroepen of productiegroepen speel je onder leiding van professionele docenten samen met een groep enthousiaste medecursisten.

Binnen de lesgroepen leer je jezelf uiten via improvisatietoneel, waarbij jouw hersenen razendsnel moeten schakelen en jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. Spelplezier is de motor en vanuit dit plezier worden de vaardigheden eigen gemaakt.

In de productiegroepen ga je een stapje verder. Hier werk je samen met een theatermaker en/of TGM naar een echte voorstelling toe met licht, decor en kostuums. Samen maak je scènes, pluis je toneelteksten uit en word je als speler uitgedaagd en aangesproken op je creativiteit en je talenten.

Bij De Zuiderlingen is er ongetwijfeld een cursus die jou op het lijf geschreven is. Hoe oud je ook bent! Binnen de lesgroepen van de Theaterschool wordt er toegewerkt naar een presentatiemoment tijdens HET ZUIDERLINGEN THEATERFESTIVAL waar ook de productiegroepen hun voorstelling laten zien.

Meld je hier aan voor een proefles