Terug naar alle cursussen

Productiegroep 1 en 2

Productiegroep
12+ / 14+

Weet je helemaal zeker dat theater iets voor jou is? Meld je dan aan voor de Productiegroep 1 of 2 en werk toe naar een echte voorstelling.

De auditie voor Productiegroep 1 en 2 is inmiddels geweest. Meld je hier aan als je interesse hebt voor het seizoen 2023/2024.

Binnen Productiegroep 2 werk je onder leiding van theatermaker Sebas van der Donk. Eerst start je met het werk aan je spelkwaliteiten, stem en houding. Daarna ga je samen met de regisseur aan de slag met het vormgeven van je eigen rol en helpt mee met het maken van het gehele stuk. Je bent dus niet alleen betrokken als speler, maar ook als theatermaker. Uiteindelijk speel je de voorstelling in de de theaterzaal.

Productiegroep 1 is de instapgroep voor jongeren die hun eerste ervaring willen gaan opdoen in een productiegroep. Er wordt gewerkt aan je theatrale skills in de ruimste zin van het woord. Uiteindelijk speel je de voorstelling in de de theaterzaal.

Er wordt toegewerkt naar een voorstelling van +- 30- minuten.
Voorstellingsduur maximaal 30 min.

LET OP! Als je in een productiegroep wil spelen vraagt dat om een serieus commitment.

Aantal lessen
30 lessen van 08-09-2023 t/m 20-05-2024

Prijs
€560

Locatie
Herbenusstraat 89,
Maastricht

Lokaal
Annie MG Studio

Aanmelden

De eerste audities hebben inmiddels plaatsgevonden. Wil jij ook een plekje binnen deze productiegroep? Meld je dan hier aan!

Docenten

Foto Sebas
Sebas
van der Donk

Docent Productiegroep. Sebas van der Donk (1992) studeerde in 2016 af aan de Academie voor Theater in Tilburg en is sindsdien werkzaam als docent, acteur en theatermaker. Zo speelt hij sinds 2016...

Meer over Sebas
Foto Luuk
Luuk
Bellemakers

Docent Productiegroep. Luuk Bellemakers (2004) studeert op dit moment aan de Toneelacademie Maastricht waar hij de regie opleiding volgt. Hij werkte eerder samen met onder andere Opera Compact, Het Laagland, Toneelgroep Maastricht...

Meer over Luuk