Terug naar alle cursussen

Musical 10+

Musical
10+

Ontdek de musicalster in jezelf bij De Zuiderlingen! Word jij blij van High School Musical en Hamilton? Wil jij al zingend en dansend samen het toneel op? Sluit je dan aan bij de musicallessen voor iedereen vanaf 10 jaar. Samen met gelijkgestemden kun jij je wekelijks 2 uur helemaal verliezen in je liefde voor musicals.

Tijdens deze musicallessen word je in de 3 disciplines dans, zang en spel uitgedaagd. Je leert instuderen, interpreteren, improviseren en presenteren. Tijdens het leren maak je ook plezier, de groepssfeer zit er goed in als je je aan het eind van het jaar aan het publiek presenteert tijdens HET ZUIDERLINGEN THEATERFESTIVAL.

Aantal lessen
30 lessen van 16-09-2022 t/m 19-05-2023

Prijs
€395

Locatie
Herbenusstraat 89, Maastricht

Lokaal
Annie MG Schmidt Studio en de Rudi Van Danzig Studio

Aanmelden

De cursus 10+ op vrijdag zit helaas vol. Je kunt via mail aangeven dat je belangstelling hebt, bij voldoende belangstelling kan er een extra groep gestart worden.

Docenten

Foto Fauve
Fauve
Doudouce

Fauve Doudouce Theelen (1995), voltooide haar vooropleiding aan de Opleiding Dans Maastricht tijdens haar middelbare school. Als 11-jarige begon ze haar eigen musical groep (Wizkids Bunde), waarbij ze altijd speelden...

Meer over Fauve
Foto Jokke
Jokke
Martens

Jokke Martens (Genk, 1990), studeerde in 2013 af aan het Conservatorium van Antwerpen als master in de muziek (zang). In 2020 studeerde hij af als docent en regisseur aan de...

Meer over Jokke