Terug naar alle cursussen

Vooropleiding Maastricht - Traject A: Jaarcursus

Toneel
16+

Ambieer jij een carrière in het theatervak? Dan is de vooropleiding Maastricht dé plek om je te oriënteren op een theater vakopleiding.

De vooropleiding Maastricht is ontwikkeld voor theater talenten met uitzonderlijk veel potentieel. Je krijgt les van verschillende docenten die zijn geschoold in de Maastrichtse methode (Toneelacademie Maastricht) en/of die een bloeiende eigen theaterpraktijk hebben.

Binnen onze talentschool kom je in aanraking met een waaier aan vakken die gegeven worden op diverse Nederlandse en Belgische theaters vakopleidingen.

Je krijgt inzicht in de opleidingen tot acteur, regisseur, theatermaker en theatraal performer. Ook krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten wat betreft fysiek bewustzijn en je vaardigheden op het gebied van beweging, stem, muzikaliteit en spel.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze intensieve cursus. Om toegelaten te worden tot de vooropleiding schrijf je een motivatiebrief waarin je je passie voor het theatervak kan toelichten. Op basis daarvan beoordelen we of je deel kunt nemen aan deze cursus. Je bent minimaal in het bezit van een Havo/vwo opleiding tot en met het het derde jaar of een MBO opleiding tot en met het tweede jaar of diploma VMBO TL.

Prijs
€750,-

Locatie
Kumulus West
Herbenusstraat 89, Maastricht

Lokaal
Nog niet bekend

Aanmelden

Docenten

Foto Judith
Judith
Pol

Artistiek leider. Judith Pol, Studeerde in 2003 af als acteur aan de Toneelacademie van Maastricht. Na de jaren als actrice werkzaam te zijn in Gent werd Judith een van de vaste gasten...

Meer over Judith